Αρχικήinet“Social” Επιβράβευση για τη NIVEA

“Social” Επιβράβευση για τη NIVEA

SMA-AwardsΗ παρουσία των brands της BDF, NIVEA και Liposan στα Social Media επισφραγίστηκε με 2 βραβεία στα Social Media Awards.

Συγκεκριμένα, η NIVEA διακρίθηκε, με το Bronze βραβείο, στην ενότητα Best Corporate Social Media Award και το Liposan, με το Silver στην ενότητα Best Overall Presence on Facebook, στην κατηγορία προϊόντα.

Για τη NIVEA, το βραβείο αυτό έρχεται ως επιβράβευση της επιτυχημένης επικοινωνίας που υλοποιείται από το 2011, όταν με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων της μάρκας, δημιουργήθηκε η σελίδα NIVEA στο Facebook. Οι χιλιάδες fans και το engagement τους με μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες, αποδεικνύουν ότι οι διαχρονικές αξίες της NIVEA, αγγίζουν τους καταναλωτές και στον digital κόσμο!

Η δημιουργική παρουσία του Liposan στο Facebook, της κορυφαίας μάρκας στην περιποίηση των χειλιών, αν και μετράει μόνο ένα χρόνο ζωής, κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες fans και κυρίως να παρουσιάσει υψηλά επίπεδα engagement, γεγονός που αποτυπώθηκε με βραβείο. Σημειώνεται ότι την διαχείριση των σελίδων έχει αναλάβει από το 2012 η Digitall.

Πηγή: techpress.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS