ΑρχικήinetΗ Sony απενεργοποιεί ορισμένα χαρακτηριστικά του PSN για την βελτίωση της σταθερότητας...

Η Sony απενεργοποιεί ορισμένα χαρακτηριστικά του PSN για την βελτίωση της σταθερότητας του PS4 που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη

Sony-Turns-Off-Some-PSN-Features-for-PS4-Launch-in-Europe-to-Improve-Stability

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες τα μεσάνυχτα της 29ης Νοεμβρίου και η Sony αποφάσισε να απενεργοποιήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του PlayStation Network, ώστε να βεβαιωθεί ότι η ηλεκτρονική υπηρεσία θα χειριστεί την πίεση των νέων παικτών.

Το PS4 κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική στις 15 Νοεμβρίου και αμέσως η online υπηρεσία PlayStation Network δεν ήταν σε θέση να χειριστεί την εισροή των νέων χρηστών, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλά σφάλματα και να υπάρξει μεγάλος χρόνος φόρτωσης.

Όσον αφορά την κυκλοφορία της κονσόλας στην Ευρώπη, η Sony αποφάσισε να την κάνει πιο ασφαλή και επιβεβαίωσε μέσω του  στο PS blog ότι μερικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες στις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε το PSN να παραμένει όσο το δυνατόν πιο σταθερό.

Δες τη λίστα με τις υπηρεσίες που θα απενεργοποιηθούν:

Τι νέο υπάρχει – Ανακαλύψτε και αναπτύξτε σχέσεις με όλους τους φίλους σας στο PS4

Περιεχόμενο οθόνης πληροφοριών – Δείτε τη δραστηριότητα των φίλων σας και ειδικές πληροφορίες για τον τίτλο που ψάχνετε

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα επανέλθουν όταν θα μετά την αποσυμφόρηση του δικτύου. Η Sony δήλωσε ότι οι υπόλοιπες υπηρεσίες θα λειτουργούν κανονικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS