ΑρχικήsecurityΕπίθεση hacking από την ομάδα TeslaTeam δέχθηκαν κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αλβανίας και...

Επίθεση hacking από την ομάδα TeslaTeam δέχθηκαν κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αλβανίας και της Βουλγαρίας

Μια από τις πιο διάσημες ομάδες hacking από τη Σερβία, η ομάδα TeslaTeam, παραβίασε κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

Η ομάδα έχει αλλοιώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας «Bashkia Librazhd» της Αλβανίας ( www.bashkialibrazhd.gov.al), όπου έχει τοποθετήσει ένα μήνυμα που αναφέρει: “Hacked by teslateam”.

teslateam-defaced

Οι hackers ανακάλυψαν μια ευπάθεια SQL Injection στην ιστοσελίδα government.bg, η οποία παρέχει  βιογραφικές πληροφορίες για τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τα προγράμματα, τις προτεραιότητες, τον Τύπο και συνδέσμους προς διάφορα υπουργεία.

Η ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ευπάθεια και να αποσπάσει στοιχεία σύνδεσης από την βάση δεδομένων που ανήκουν στο site government.bg.

Τα δεδομένα που διέρρευσαν (pastebin.com/GA8ivuV9) στοιχεία ταυτότητας χρηστών και hashes κωδικών πρόσβασης, καθώς και στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού του διαχειριστή.

Επίσης, η ομάδα ανακάλυψε μια ευπάθεια SQL Injection σε ένα subdomain του “University of Cambridge” (buffalo.niees.group.cam.ac.uk).

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS