ΑρχικήinetΗ Google αναπτύσσει δικά της εργαλεία για τον χειρισμό υπολογιστών Mac, δεδομένου...

Η Google αναπτύσσει δικά της εργαλεία για τον χειρισμό υπολογιστών Mac, δεδομένου ότι η Apple δεν κάνει καλή δουλειά

Google-Develops-Own-Tools-to-Handle-Macs-Since-Apple-Isn-t-Doing-a-Good-Job

Οι εταιρείες τεχνολογίας φαίνεται να θέλουν να έρχονται σε ρήξη, αλλά αυτή τη φορά, η δήλωση της Google δεν φαίνεται να έχει κανένα στοιχείο αντιπαλότητας.

Η διαδικτυακή εταιρεία έχει περίπου 43.000 Macs και για όλη αυτή τη σειρά υπολογιστών, έπρεπε να δημιουργήσει τη δική της σειρά εργαλείων διαχείρισης. Γιατί; Λοιπόν, προφανώς γιατί η Apple δεν έχει κάνει τόσο καλή δουλειά στην υποστήριξη εργαλείων διαχείρισής της.

Οι μηχανικοί της Google δήλωσαν σε συνέντευξη: «Δεν χρησιμοποιούμε κανένα από τα εργαλεία της Apple για την διαχείριση των Macs. Η Apple παράγει δύο εργαλεία το server Mac OS X και το Apple Remote Desktop, τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν πάνω από 50,100, 200 μηχανήματα.»

Έτσι, η εταιρεία ανέπτυξε τα δικά της εργαλεία ή επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία ανοικτού κώδικα για τη διαμόρφωση, τη συσκευασία διαχείρισης, τα επίπεδα του συστήματος παρακολούθησης και ό, τι άλλο χρειάζεται. Η Google είναι πρόθυμη να μοιραστεί ένα από τα εργαλεία, το οποίο ονομάζεται CanHazImage και θα είναι ανοιχτό για όλους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS