ΑρχικήinetΕπικριτικοί οι χρήστες έναντι της καμπάνιας «Scroogled» της Μicrosoft

Επικριτικοί οι χρήστες έναντι της καμπάνιας «Scroogled» της Μicrosoft

Microsoft-Is-Getting-Pathetic-with-the-Anti-Google-Campaign-Users-Believe-404039-2

H Μicrosoft κυκλοφόρησε εχθές ένα νέο βίντεο, στα πλαίσια της επιθετικής καμπάνιας «Scroogled» που έχει ξεκινήσει εναντίον της Google.

Η εταιρεία αυτή τη φορά επιτίθεται στο Chromebook, και δεν χάνει την ευκαιρία να υπενθυμίσει στους χρήστες ότι η Google παραβιάζει την ιδιωτική τους ζωή, μέσω της ανάγνωσης των περιεχομένων των email  τους για την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων.

Και ενώ η Microsoft προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή όλων με το νέο της βίντεο, αποδεικνύεται ότι οι χρήστες δεν εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα πλέον, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η εταιρεία γίνεται πραγματικά αξιολύπητη με τις προσπάθειές της κατά της Google.

Πολλά από τα σχόλια που έχουν δημοσιευτεί κάτω από το βίντεο της καμπάνιας είναι ιδιαίτερα επικριτικά, και αρκετοί χρήστες υποστηρίζουν  επίσης ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο αναφέρονται πράγματα τα οποία δεν είναι ακριβή.

Η Google δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αυτό το νέο βίντεο, ενώ η Microsoft είναι σαφώς διατεθειμένη να συνεχίσει την εκστρατεία Scroogled με ακόμη περισσότερες παρόμοιες προσπάθειες στο εγγύς μέλλον.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS