ΑρχικήinetΛύση για όσους βαριούνται να κουνήσουν... δαχτυλάκι -Ρομπότ θα απαντά για εκείνους...

Λύση για όσους βαριούνται να κουνήσουν… δαχτυλάκι -Ρομπότ θα απαντά για εκείνους σε Twitter, Facebook και e-mail

article-2515635-19b859c600000578-457_634x346

Η χρησιμότητά του επιδέχεται αμφισβήτησης. Με το «κόλλημα» που έχουν οι σύγχρονοι άνθρωποι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποιος θα ήθελε έναν βοηθό που θα απαντά σε σχόλια και μηνύματα; Η Google δεν έχει αντίστοιχο προβληματισμό, αφού η τελευταία της ιδέα ήταν το «ρομπότ» που θα απαλλάσσει όσους βαριούνται να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, απαντώντας για λογαριασμό τους.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της τελευταίας πατέντας που κατέθεσε η εταιρεία, πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που θα δουλεύει σαν ένα… ρομπότ των social media και του e-mail κάνοντας αναρτήσεις και απαντώντας για λογαριασμό του χρήστη.

Το σύστημα θα αναλύει τα προηγούμενα μηνύματα και απαντήσεις, προκειμένου να βγάλει τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις που θα είναι στο ίδιο πνεύμα και με αντίστοιχη χρήση της γλώσσας. Οσο περισσότερο θα το χρησιμοποιεί κανείς, τόσο περισσότερο το σύστημα θα προσαρμόζεται στο στυλ του χρήστη, συντάσσοντας απαντήσεις που θα μοιάζουν πιο ανθρώπινες και ρεαλιστικές.

Βέβαια, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήδη έχουν εκφραστεί οι πρώτες ενστάσεις περί παραβίασης της ιδιωτικής ζωής, καθώς το σύστημα προϋποθέτει το «σκανάρισμα» όλων των επικοινωνιών του χρήστη, ακόμη και των πιο προσωπικών.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS