ΑρχικήinetNEXTEXPO: Εκθέσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο στο χέρι σου!

NEXTEXPO: Εκθέσεις και συνέδρια σε όλο τον κόσμο στο χέρι σου!

screen1Μία νέα εφαρμογή για επιχειρήσεις και ιδιώτες, η οποία επιτρέπει την πλεον αξιόπιστη εύρεση επερχόμενων εκθέσεων (exhibitions) σε όλο τον κόσμο έκανε την εμφάνισή της πριν μερικούς μήνες.

To όνομα αυτής: NEXTEXPO, προιόν της εταιρείας Industries.

Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να είναι συντονισμένες με οτιδήποτε σχετίζεται με το έργο τους και τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται για τον κλάδο που τους αφορά. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο επαγγελματίες του Marketing, ώστε να γνωρίζουν

Το NEXTEXPO διατίθεται εντελώς δωρέαν από την Industries.com, για κατόχους iPhone και Android συσκευών και προσφέρει μεταξύ άλλων αναλυτικότατες πληροφορίες για εκθέσεις,συνέδρια,χάρτες πρόσβασης, κατόψεις των χώρων της έκθεσης, ονόματα και πληροφορίες εκθετών κ.α.

Η εφαρμογή φιλοδοξεί να γίνει το one-stop-shop οποιουδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για εκθέσεις και συνέδρια.

Η εφαρμογή διαθέτει μια ενημερωμένη λίστα με τις εκθέσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, σε όλο τον κόσμο.. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίζουν εκδηλώσεις, να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ειδήσεις και να οργανώσουν τυχόν επαγγελματικά ταξίδια, μέσω μίας και μόνο εφαρμογής.

NextExpo

 

 

 

NextExpo

 

 

Χαρακτηριστικά:

• Ενημερωθείτε για επαγγελματικές εκδηλώσεις

• Λάβετε πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας

• Κάντε απευθείας κράτηση σε κοντινά ξενοδοχεία

• Αποκτήστε offline πρόσβαση σε περιεχόμενο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής από την ιστοσελίδα: http://www.nextexpo.com/

Το SecNews δημοσιοποιεί και προωθεί νέες ενδιαφέρουσες ιδέες (Startup) που σχετίζονται τόσο με την ασφάλεια αλλα και εν γένει με την τεχνολογία.

Συγχαίρουμε τους συντελεστές και δημιουργούς της εφαρμογής για την εξαιρετική τους ιδέα και ευχόμαστε καλή επιτυχία και δημιουργική συνέχεια με νέα επιτεύγματα!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS