ΑρχικήsecurityΟι Anonymous Hackers αλλοίωσαν κυβερνητικές ιστοσελίδες της Βενεζουέλας

Οι Anonymous Hackers αλλοίωσαν κυβερνητικές ιστοσελίδες της Βενεζουέλας

Anonymous-Hackers-Deface-Venezuelan-Government-Websites

Οι Anonymous hackers από τη Βενεζουέλα και την Αργεντινή έχουν παραβιάσει και αλλοιώσει το περιεχόμενο πολλών κυβερνητικών ιστοσελίδων της Βενεζουέλας.

Οι χακτιβιστές έγραψαν στα ισπανικά σχετικά στις ιστοσελίδες που αλλοίωσαν: «Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλους τους πολίτες της Βενεζουέλας. Δεν θα επιτρέψουμε στη διεφθαρμένη κυβέρνηση να μας διαφθείρει. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν θα επιτρέψουμε στην Κούβα να κυριαρχήσει τη χώρα μας.»

Ο κατάλογος με τις στοχευμένες ιστοσελίδες περιλαμβάνει την pgmerida.gob.ve, fundaciteportuguesa.gob.ve, zonfipca.gob.ve, iamdr.gob.ve, alcaldiabrion.gob.ve, cortudelta.gob.ve, casabello.gob.ve, polimaturin.gob.ve, spcnu.gob.ve και misionvenezuela.org.

Μερικές από τις στοχευμένες ιστοσελίδες έχουν αποκατασταθεί, αλλά πολλές από αυτές φέρουν ακόμα το μήνυμα των hackers ή έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Την περασμένη εβδομάδα, οι hackers της Αργεντινής αλλοίωσαν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Αργεντινής. Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν διαγράψει σημαντικά δεδομένα, απλά ήθελαν να δείξουν ότι «η ασφάλεια δεν υπάρχει στην Αργεντινή.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS