ΑρχικήsecurityΔύο χρόνια δικαστική επιτήρηση επειδή έλαβε μέρος σε επιθέσεις DDOS των Anonymous...

Δύο χρόνια δικαστική επιτήρηση επειδή έλαβε μέρος σε επιθέσεις DDOS των Anonymous

Man-Sentenced-to-2-Years-Probation-for-Taking-Part-in-Anonymous-DDOS-Attacks

Ο 38χρονος Eric J. Rosol καταδικάστηκε σε δύο χρόνια δικαστική επιτήρηση επειδή συμμετείχε σε κατανεμημένη επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDOS), που πραγματοποίησαν οι Anonymous hackers κατά της ιστοσελίδας της Koch Industries, Kochind.com, τον Φεβρουάριο του 2011.

Ο άνδρας, ο οποίος κατάγεται από το Ουισκόνσιν, θα πρέπει, επίσης, να πληρώσει πρόστιμο ύψους $ 183.000 (€ 135.000). Ο Rosol ομολόγησε την ενοχή του στην κατηγορία για πρόσβαση σε προστατευμένο υπολογιστή.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2011, ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων έλαβε μέρος στην επίθεση των Anonymous κατά της Koch Industries. Όλοι χρησιμοποίησαν το εργαλείο Low Orbit Ion Cannon (LOIC) που παρέχεται από τους εμπνευστές της επιχείρησης.

Ο Rosol ήταν ένας από αυτούς. Παρά το γεγονός ότι πήρε μέρος στην επίθεση για περίπου ένα λεπτό, οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Μετά την επίθεση, η οποία προκάλεσε προβλήματα στην ιστοσελίδα για περίπου 15 λεπτά, εκπρόσωποι της Koch δήλωσαν ότι κατέβαλαν το ποσό των 183,000 δολαρίων (€ 135.000) σε μια ομάδα συμβούλων για την διασφάλιση του site.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS