ΑρχικήinetSony Computer Entertainment Europe: Η γονική μέριμνα είναι απαραίτητη

Sony Computer Entertainment Europe: Η γονική μέριμνα είναι απαραίτητη

Sony Computer Entertainment Europe: Η γονική μέριμνα είναι απαραίτητη

Το αφεντικό της Sony Computer Entertainment Europe, Jim Ryan βρισκόταν πρόσφατα σε ένα τοκ σόου για τη γονική μέριμνα, υποστηρίζοντας ότι όταν πρόκειται για βίντεο-παιχνίδια και παιδιά, οι γονείς πρέπει να δώσουν προσοχή σε ό, τι τα παιδιά τους κάνουν όταν αλληλεπιδρούν με μια πλατφόρμα βίντεο-παιχνιδιών, όπως η κονσόλα PS4.

Η Sοny μόλις κυκλοφόρησε το PS4 στην Ευρώπη και προκειμένου να προωθηθεί η συσκευή επόμενης γενιάς, ο Jim Ryan μίλησε στο talk show στο BBC, σύμφωνα με ένα αντίγραφο από την DualShockers.

Δυστυχώς, ο Ryan δέχθηκε επίθεση με ερωτήσεις σχετικά με τα video game βίας και την επίδραση στα παιδιά.

Το αφεντικό της Sοny Europe έσπευσε να απαντήσει, ότι οι γονείς πρέπει να δώσουν προσοχή σε ό, τι κάνουν τα παιδιά.

«Θα πρέπει να φροντίζετε τα παιδιά σας λίγο καλύτερα. Πιστεύουμε ότι οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη σε αυτό. Κάνουμε τα παιχνίδια, η βιομηχανία μας κάνει τα παιχνίδια: . . Μερικά είναι για παιδιά και μερικά είναι για ενήλικες και έχουμε την αίσθηση ότι η γονική ευθύνη είναι θεμελιώδης», δήλωσε.

Αυτή η μεγάλη ανταπόκριση τονίζει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του γονέα και ότι οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών, όπως η Sοny δεν μπορεί να διαβεβαιώσουν ότι ένα παιδί δεν θα έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν επιτρέπεται.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS