ΑρχικήinetΑπίστευτη απάτη ελληνικού μουσικού συγκροτήματος στο YouTube!

Απίστευτη απάτη ελληνικού μουσικού συγκροτήματος στο YouTube!

youtubeΤα βλέπαμε να συμβαίνουν με καλλιτέχνες του εξωτερικού, δεν πέρασε αρκετός καιρός από όταν αφαιρέθηκαν εκατομμύρια συνολικά views από video clip διασήμων τραγουδιστών και το φαινόμενο τώρα χτυπάει και στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληφορορίες στο στόχαστρο της Google βρίσκεται νεανικό συγκρότημα το οποίο “αγόρασε” εκατοντάδες χιλιάδες προβολές προκειμένου να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε συναδέλφους του και να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, αλλά και των ραδιοφωνικών παραγωγών!

Το συγκρότημα αυτό εμφανίστηκε δισκογραφικά τα τελευταία δύο χρόνια και σήμερα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε γνωστό μεγάλο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας. Τις εντυπώσεις πάντως σίγουρα θα τις κερδίσει, μιας που η Google δεν δείχνει διάθεση να αφήσει ατιμώρητες τέτοιες πράξεις και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να αφαιρεθούν τα ψεύτικα views και να επιβληθεί ποινή στο κανάλι του συγκροτήματος.

Το όνομα τους ήδη συζητιέται έντονα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, πάντως μέχρι και την αφαίρεση των ψεύτικων προβολών κανείς ακόμη δεν μιλά ανοιχτά για το γεγονός, κάτι που αναμένεται να συμβεί αμέσως μετά.

Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να διαβάσετε τι συνέβη σε μια αντίστοιχη περίπτωση

Πατήστε ΕΔΩ!

 

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS