ΑρχικήinetΗ Microsoft σας βοηθά να παρακολουθείτε τον Άγιο Βασίλη

Η Microsoft σας βοηθά να παρακολουθείτε τον Άγιο Βασίλη

Microsoft-Helps-You-Track-Santa-with-Touch-Optimized-Features

Η Microsoft συνεργάστηκε με την NORAD για να επανασχεδιάσουν την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας παρακολούθησης μέσω αφής, που είναι συμβατή με νέα προϊόντα όπως τα tablets.

Η σελίδα έρχεται τώρα με πλήρη υποστήριξη για Internet Explorer και η ομάδα από την NORAD εργάζεται για τη δημιουργία της υπηρεσίας εντοπισμού του Άγιου Βασίλη, πλήρως βελτιστοποιημένη με χαρακτηριστικά αφής. Την ίδια στιγμή, η Bing είναι η μοναδική πάροχος των χαρτών που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση του Άγιου Βασίλη, ενώ τα Windows Azure χρησιμεύουν ως βάση για το σύνολο της υπηρεσίας.

Το Skype προσφέρει επίσης click- to-call επιλογές για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιπέτεια του Αϊ-Βασίλη σε όλο τον κόσμο, ενώ το επερχόμενα Windows και Windows Phone apps θα φέρουν όλα αυτά τα στοιχεία στο Modern UI.

«Χρησιμοποιώντας την 3D τεχνολογία  με το WebGL, οι οικογένειες μπορούν να εξερευνήσουν τώρα μέσω μιας πιο ρεαλιστικής εμφάνισης, το χωριό του Αϊ-Βασίλη και το οδοιπορικό του Αϊ-Βασίλη σε όλο τον κόσμο. Με ένα μόνο άγγιγμα, οι οικογένειες μπορούν να εξερευνήσουν το χωριό του Αϊ-Βασίλη, να γυρίσουν τον κόσμο ή να παίξουν εορταστικά παιχνίδια, δεδομένου ότι φτάνουν νέα, κάθε μέρα», δήλωσε η Microsoft.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS