ΑρχικήSecurityΗ Σιγκαπούρη συνεργάζεται με την FireEye για την διασφάλιση του διαδικτύου

Η Σιγκαπούρη συνεργάζεται με την FireEye για την διασφάλιση του διαδικτύου

Singapore-Partners-with-FireEye-to-Secure-Its-Cyberspace

Πέρυσι, οι Anonymous hackers έθεσαν στόχο την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης, λόγω του αμφιλεγόμενου πλαισίου αδειοδότησης του διαδικτύου. Για την προστασία των δικτύων της έναντι τέτοιου είδους επιθέσεων, οι αρχές στη Σιγκαπούρη συνεργάζονται με την εταιρεία παροχής ασφάλειας FireEye.

Σύμφωνα με το Κανάλι Νέα Ασία, η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου FireEye στη Σιγκαπούρη.

Το περασμένο έτος, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Infocomm Development Authority (IDA), σχετικά με ένα σχέδιο για να ανοίξει ένα νέο κέντρο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, η FireEye θα προσλάβει πάνω από 100 ειδικούς σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για το κέντρο που θα είναι υπεύθυνο για την παροχή πληροφοριών, την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των απειλών για επιθέσεις.

Η FireEye, σε συνεργασία με εταιρείες πληροφοριών και τα πανεπιστήμια, θα αναπτύξει τις απαραίτητες λύσεις για την αντιμετώπιση των απειλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη εκστρατεία των Anonymous, η IDA ήταν ένας από τους κύριους στόχους, αλλά οι χακτιβιστές δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τα συστήματα του οργανισμού.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS