ΑρχικήinetΤο δώρο της Volkswagen στον Mark Zuckerberg

Το δώρο της Volkswagen στον Mark Zuckerberg

Ο ιδρυτής του Facebook κυκλοφορεί καθημερινά με ένα VW Golf GTI. Και η VW αποφάσισε να του πει έμπρακτα ένα «ευχαριστώ».

mark_zuckerberg_facebookΟ Mark Zuckerberg, παρά τα αμύθητα πλούτη του που θα επέτρεπαν την αγορά οποιουδήποτε αυτοκινήτου βάλει ο νους του, επιλέγει να κυκλοφορεί καθημερινά με ένα VW Golf GTI. Και η Volkswagen δεν έχασε την ευκαιρία αφενός να τον ευχαριστήσει, αφετέρου να διαφημιστεί μέσα από αυτό.

Η προσωπική περιουσία του Mark Zuckerberg, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλου του Facebook, εκτιμάται σήμερα σε σχεδόν $20 δισ. οπότε θα μπορούσε να έχει πραγματικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο θελήσει. Όμως εκείνος έχει επιλέξει τη διακριτικότητα ενός VW Golf GTI για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Και η Volkswagen επέλεξε να τον ευχαριστήσει έτσι:

https://youtu.be/hDzo0eJvdm0

«Αγαπητέ Μαρκ. Μάθαμε ότι οδηγείς ένα VW Golf GTI. Μας αρέσει το στιλ σου και ελπίζουμε κι εσένα να σου αρέσει και το πουλόβερ GTI που σου στέλνουμε», λέει το μήνυμα της Volkswagen.

Οι κακεντρεχείς βέβαια λένε πως η VW αντί να στέλνει πουλόβερ για δώρα σε ανθρώπους που σίγουρα δεν τα χρειάζονται θα ήταν καλύτερα να φροντίσει να φέρει την 7η γενιά του Golf λίγο νωρίτερα στις Η.Π.Α. και όχι με καθυστέρηση δύο ετών σε σχέση με την Ευρώπη. Αν μη τι άλλο έτσι ο Mark Zuckerberg θα μπορούσε να οδηγεί το καινούργιο, και όχι το παλιόGolf GTI.

Πηγή: drive.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS