ΑρχικήinetKαι η Panda Security θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα Windows XP

Kαι η Panda Security θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα Windows XP

One-More-Anti-Virus-Vendor-Announces-Windows-XP-Support-After-Retirement

Όπως είναι γνωστό, τα Windows XP θα αποσυρθούν επισήμως στις 8 Απριλίου του 2014, όμως η πλειοψηφία των εταιρειών anti-virus θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το λειτουργικό σύστημα, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία έναντι των απειλών.

Μια εκ των εταιρειών αυτών είναι και η Panda Security, η οποία ανακοίνωσε ότι το Panda Cloud Office Protection θα εξακολουθήσει να προσφέρεται στους χρήστες των Windows XP, παρά τα σχέδια της Microsoft να διακόψει την υποστήριξη της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.

“Είναι πολύ σημαντικό για μας να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τους πελάτες μας”, εξηγεί ο διευθυντής προϊόντος της Panda Security.

“Περίπου το 50% από τους δύο εκατομμύρια υπολογιστές που προστατεύονται σήμερα με το Panda Cloud Office Protection έχουν εγκατεστημένα τα Windows XP, έτσι για τους πελάτες μας είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το συγκεκριμένο λειτουργικό, ιδιαιτέρως αφότου τα συστήματά τους χάσουν την υποστήριξη προϊόντος στις 8 Απριλίου και μείνουν ευάλωτα σε απειλές.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS