ΑρχικήinetΤο Gmail σας τρέχει πιο αργά από το συνηθισμένο; Δείτε τι μπορείτε...

Το Gmail σας τρέχει πιο αργά από το συνηθισμένο; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε!

How-to-Fix-the-Gmail-Glitch-that-Makes-Your-Email-Run-Slow

Εάν ο λογαριασμός σας στο Gmail τρέχει πιο αργά από το συνηθισμένο, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τον υπολογιστή σας, καθώς το πρόβλημα ενδέχεται να προέρχεται από την ίδια την  υπηρεσία.

Η Google φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που κάνει την υπηρεσία webmail να τρέχει πιο αργά και οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κυρίως όταν προσπαθούν να συμμετάσχουν σε συνομιλίες μεταξύ πολλών ατόμων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα εντοπίζεται στο People Widget του Gmail, κάτι που επηρεάζει μόνο τους χρήστες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μέσω του web. Το συγκεκριμένο widget  είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, κάτι που μπορεί εύκολα να αλλάξει μέσα από τις ρυθμίσεις του Gmail.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, να επιλέξετε “Απόκρυψη του People Widget”, και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

To People widget είναι η στήλη στη δεξιά πλευρά του gmail που δίνει πληροφορίες σχετικά με τα άτομα με τα οποία αλληλοεπιδρούν οι χρήστες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS