ΑρχικήinetΤο... «αμαρτωλό» μυστικό των online καταναλωτών

Το… «αμαρτωλό» μυστικό των online καταναλωτών

F562E8635EB46DC531C72EE0076277E2

Το 11% των καταναλωτών προτιμούν να ψωνίζουν από το διαδίκτυο τελείως γυμνοί…

Αποκαλυπτική είναι η έρευνα της PayPal για το online shopping και τις συνήθειες των καταναλωτών, καθώς σύμφωνα με τα συμπεράσματά της το 11% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι κάνουν τα διαδικτυακά ψώνια τους ενώ είναι τελείως γυμνοί.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο από την “πίτα” της κατανάλωσης ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές αποφεύγουν να βγουν από το σπίτι για να κάνουν τα ψώνια τους.

Σύμφωνα πάντως με την έρευνα, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά να είναι ντυμένοι, αν και με άνετα ρούχα, καθώς ένας στους τρεις ερωτηθέντες προτιμά να ψωνίζει με τις πιτζάμες τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 15% αρέσκεται να πίνει αλκοόλ όταν ψωνίζει.

Τα ευρήματα της PayPal είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς υποδεικνύουν μεγάλες αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες στο μέλλον.

Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι των αγορών έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο καθώς το 86% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν τα “έξυπνα” κινητά τους για να ψωνίσουν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μάλιστα, η PayPal προβλέπει ότι οι ουρές στα ταμεία θα είναι παρελθόν τα επόμενα πέντε χρόνια.
“Η τεχνολογία θα φέρει τέλος σε μια από τις πιο ενοχλητικές και αναπόφευκτες εμπειρίες, τις μεγάλες ουρές στα ταμεία”, υποστηρίζει.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS