ΑρχικήinetΔε σας άρεσε το Look Back video σας στο Facebook; Σύντομα θα...

Δε σας άρεσε το Look Back video σας στο Facebook; Σύντομα θα μπορείτε να το αλλάξετε!

Το Facebook, με αφορμή τα 10 χρόνια από το λανσάρισμά του, έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής του δικού τους προσωπικού Look Back video, με τις πιο σημαντικές στιγμές κατά την “παραμονή” τους στο δημοφιλές social networking site, ένα video το οποίο μπορούν να μοιράζονται με τους φίλους τους.

facebook-look-back-video

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δε σας ικανοποίησε το προσωπικό σας video, είτε επειδή περιλαμβάνει φωτό που θέλετε να ξεχάσετε (π.χ. εσάς αγκαλιά με τον πρώην ή κάποιο άτομο με το οποίο δε μιλατε πια) είτε επειδή πιστεύετε πώς κάποιες άλλες online στιγμές σας είναι πιο σημαντικές.

Όπως επιβεβαιώνει εκπρόσωπος του Facebook στο Techcrunch, σύντομα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το Look Back video σας, ώστε να αλλάξετε στιγμές σ’ αυτό, ανάλογα με την προτίμησή σας.

“Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, αλλά σύντομα θα μπορούν οι χρήστες να απομακρύνουν ένα ποστ από την ταινία τους, το οποίο έχει προεπιλεχθεί, και να το αλλάζουν με ένα διαφορετικό” αναφέρει ένας εκπρόσωπος του Facebook και όλοι εμείς που δε λατρέψαμε τα videos μας έχουμε μία ελπίδα ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα…

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS