ΑρχικήinetΑναβάθμιση Windows 8.1

Αναβάθμιση Windows 8.1

Windows-8-1-Update-1-Leaked-Boot-to-Desktop-Turned-On-by-Default

Το Windows 8.1 Update 1 είναι τώρα διαθέσιμο για download, έτσι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αμφιλεγόμενο μενού εκκίνησης για την επιφάνειας εργασίας.

Ακριβώς όπως σημειώνει το Windows leaker, Wzor, το μενού εκκίνησης για desktop φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά ακόμα κι αν η Microsoft αρνείται να σχολιάσει μια τέτοια αλλαγή, αποδεικνύεται ότι η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί μόνο σε νέες εγκαταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά, αν προτιμάτε την αναβάθμιση από Windows 8.1 σε Windows 8.1 Update 1, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Windows Update χαρακτηριστικό, οι ρυθμίσεις σας θα παραμείνουν αμετάβλητες, έτσι σε περίπτωση που το μενού εκκίνησης στην επιφάνεια εργασίας δεν είναι ενεργοποιημένο, θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για να δείτε την οθόνη Έναρξης.

Το Windows 8.1 Update 1 έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το Μάρτιο μαζί με τις μηνιαίες επιδιορθώσεις της Microsoft και αναμένεται να σταλεί μέσω του Windows Update ως δωρεάν download για όλους εκείνους που ήδη χρησιμοποιούν Windows 8.1.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS