ΑρχικήinetΔιακόπηκε η λειτουργία Outlook.com λόγω τεχνικού προβλήματος

Διακόπηκε η λειτουργία Outlook.com λόγω τεχνικού προβλήματος

Outlook-com-Down-Sorry-There-Is-a-Problem-with-Outlook-Right-Now

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft Outlook.com φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, καθώς οι χρήστες σε όλον τον κόσμο αναφέρουν σφάλμα κατά τη σύνδεσή τους στους λογαριασμούς τους.

Ενώ η υπηρεσία φαίνεται να λειτουργεί για μας, πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα downtime που δεν φαίνεται να σχετίζονται με συγκεκριμένες χώρες ή λογαριασμούς.

Ενώ η κατάσταση της υπηρεσίας δείχνει ότι το Outlook.com λειτουργεί μια χαρά τώρα, ένας μηχανικός της Microsoft επιβεβαίωσε μέσω ενός σύντομου μηνύματος ότι ορισμένα θέματα όντως επηρεάζουν την πλατφόρμα e-mail αυτή τη στιγμή.

Το μήνυμα αναφέρει: «Ζητούμε συγγνώμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τη υπηρεσία Outlook.com. Η Microsoft έχει επίγνωση του θέματος και η ομάδα του Outlook.com διερευνά την υπόθεση. Καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία είναι διαθέσιμα εμείς θα ενημερώσουμε την Κατάσταση της Υπηρεσίας στο http://status.live.com. Παρακαλείσθε να ανατρέξετε πίσω στον πίνακα για περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS