ΑρχικήinetTime: «Δείξε μου τους παντρεμένους φίλους σου στο Facebook... να σου πω...

Time: «Δείξε μου τους παντρεμένους φίλους σου στο Facebook… να σου πω πότε πρέπει παντρευτείς»

3EC1EDE99D2F53A4518B86B3B0201AFA

Υπολογίζοντας τη μέση των ηλικία των παντρεμένων φίλων σας η εφαρμογή που έφτιαξε το περιοδικό σας λέει πότε είναι και η δική σας, κατάλληλη, ώρα για το μεγάλο βήμα

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να ενωθείτε κι εσείς με τον/την αγαπημένη σας, όπως οι φίλοι σας, με τα ιερά δεσμού του γάμου; Την απάντηση στην ερώτηση δίνει το περιοδικό «Τime» με μία εφαρμογή στο Facebook. Καθώς, λοιπόν, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τα… ψυχολογικά (τύπου εγώ γιατί είμαι μόνος ή εγώ πότε θα παντρευτώ) βγαίνουν στην επιφάνεια, ένας καλός τρόπος να μετατρέψετε σε παιχνίδι τέτοιου είδους ανησυχίες είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του περιοδικού «Time» η οποία σας… υπόσχεται «μεγάλες» προβλέψεις.

Υπολογίζοντας τη μέση των ηλικία των παντρεμένων φίλων σας η εφαρμογή σας λέει πότε είναι και η δική σας, κατάλληλη, ώρα για το μεγάλο βήμα. Να σημειωθεί πως στη λίστα των «παντρεμένων» χρηστών προσμετρούνται όσοι δηλώνουν «παντρεμένοι», «αρραβωνιασμένοι» ή σε «συμβίωση». Επίσης θα πρέπει οι χρήστες θα έχουν δηλώσει στο προφίλ τους και την ημερομηνία γεννήσεώς τους.

Δείτε παρακάτω ένα διάγραμμα και για την εφαρμογή πατήστε εδώ

marriage_app.jpg.CROP.promo-mediumlarge

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS