ΑρχικήinetΤα νέα υπό δοκιμές Twitter προφίλ μοιάζουν σαν συνδυασμός Facebook και Pinterest

Τα νέα υπό δοκιμές Twitter προφίλ μοιάζουν σαν συνδυασμός Facebook και Pinterest

Στο Twitter φαίνεται πως δεν αρκεί το πρόσφατο redesign και ψάχνει λύσεις για περισσότερες αλλαγές, αυτή τη φορά στη σελίδα των προφίλ των χρηστών. Όπως αποκλειστικά μεταδίδει το Mashable, ένας από τους αρθρογράφους του δέχτηκε το design της παρακάτω εικόνας, το οποίο δοκιμάζεται σε μικρή μερίδα χρηστών και θυμίζει συνδυασμό Facebook και Pinterest!

twitter-new-web-profile-design-640x661

Τελείως διαφορετικό απ’ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα στο Twitter, δε συμφωνείτε; Από πλευράς Facebook, τα νέα προφίλ φαίνεται πως έχουν υιοθετήσει το συνδυασμό εικόνας προφίλ και εικόνας εξώφυλλο (cover), οι οποίες και οι δύο είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το τωρινό design. Τα νούμερα (tweets, followers, following κλπ) τα εντοπίζουμε στο κέντρο, κάτω από τη φωτογραφία εξώφυλλο, μία επίσης σημαντική αλλαγή. Τέλος, τις διάφορες πληροφορίες ενός χρήστη, όπως και λειτουργίες για Trends και προτεινόμενους χρήστες, τις εντοπίζουμε στο αριστερό μέρος της οθόνης, κάτι το οποίο θυμίζει πάλι Facebook.

Και ερχόμαστε στο περιεχόμενο, τα tweets και retweers ενός χρήστη. Ο τρόπος προβολής τους θυμίζει τα Pins του Pinterest, αφού τα συναντούμε το ένα δίπλα από το άλλο και το ένα κάτω από το άλλο. Επίσης, υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος γραμματοσειράς των tweets και retweets, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, κάτι το οποίο μπορεί να ευθύνεται και στον αριθμό χαρακτήρων ενός tweet, αν κρίνουμε από την παρακάτω εικόνα.

twitter-new-web-profile-design-1-640x406Δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία έλευσης του νέου design των Twitter προφίλ και αν θα παραμείνει ως έχει. Άλλωστε, πρόκειται για δοκιμές και όπως έχουμε δει και στην περίπτωση του Facebook, μπορεί να πάρει έως και ένα χρόνο η δοκιμή ενός design.

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS