ΑρχικήinetΗ αναβάθμιση του StumbleUpon για Android προσθέτει διασύνδεση, διορθώσεις σφαλμάτων

Η αναβάθμιση του StumbleUpon για Android προσθέτει διασύνδεση, διορθώσεις σφαλμάτων

StumbleUpon-for-Android-Update-Adds-Deep-Linking-Bug-Fixes

Η εφαρμογή StumbleUpon για Android αναβαθμίστηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει βελτιώσεις και tweaks με στόχο την καλύτερη συνολική εμπειρία των χρηστών.

Η σημαντικότερη αλλαγή που επιβεβαιώνεται από τους προγραμματιστές είναι η προσθήκη των “deep linking”, ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν συνδέσεις στο StumbleUpon απευθείας στην εφαρμογή.

Εκτός από αυτό, το StumbleUpon ισχυρίζεται ότι η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης μερικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας, αλλά δεν υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για το StumbleUpon, την εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες “ευκολότερο τρόπο για να ανακαλύψουν και να μοιραστούν ενδιαφέροντα νέα πράγματα στο Διαδίκτυο”.

Μπορείτε να κατεβάσετε το StumbleUpon για Android 3.2.4 δωρεάν μέσω του Google Play Store. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τις περισσότερες συσκευές που «τρέχουν» Android 2.2 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS