Αρχικήinet29χρονη, έφυγε στις αρχές της κρίσης για Αυστραλία και τώρα είναι μες...

29χρονη, έφυγε στις αρχές της κρίσης για Αυστραλία και τώρα είναι μες στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες! [ΦΩΤΟ]

demi-markogiannali_1

Πριν από πέντε χρόνια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στην Αυστραλία. Σήμερα, η Δήμητρα Μαρκογιαννάκη μπορεί να πει με σιγουριά ότι έκανε τη σωστή κίνηση. Γιατί στα 29 της θεωρείται μία από 50 πιο επιτυχημένες νέες γυναίκες επιχειρηματίες της χώρας…

Αφού σπούδασε αγγλική φιλολογία στη Ελλάδα, μπήκε στο αεροπλάνο και έφτασε στη Μελβούρνη για το μεταπτυχιακό της στο Global Media Communication. Αρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος», αλλά στη συνέχεια άλλαξε για μία ακόμη φορά κατεύθυνση.

Μαζί με μία ομάδα άλλων τριών νέων δημιούργησαν το WeTeachMe. Πρόκειται για έναν ιστότοπο που αρχικά περιελάμβανε όσους προσφέρουν διάφορα φροντιστηριακά μαθήματα. Σύντομα, όμως, εξελίχθηκε και τώρα ουσιαστικά ασχολούνται με την παροχή συμβουλών για τη δημιουργία και προώθηση νέων επιχειρήσεων, ενώ παρέχουν και ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα γραφειακής στήριξης.

Η ανάπτυξη του ιστότοπου είναι τέτοια, που σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στο εξωτερικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Μαρκογιαννάκη μπήκε στην 50άδα του περιοδικού Shoestring Startups, για τις πιο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της Αυστραλίας κάτω των 50 ετών. Λίστα στην οποία βρίσκεται μία ακόμη Ελληνίδα, η Εμμα Πετρούλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Πηγή:  planet-greece.blogspot.com

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS