ΑρχικήinetH Yahoo Mail γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έτοιμα μηνύματα...

H Yahoo Mail γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έτοιμα μηνύματα

Yahoo-Mail-Celebrates-Valentine-s-Day-with-Pre-Made-Messages

Η Yahoo Mail το διασκεδάζει αυτές τις μέρες και παρόλο που οι χρήστες απειλούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία, λόγω των χρονοβόρων διακοπών, συνεχίζει να προσθέτει χαριτωμένα χαρακτηριστικά. Το τελευταίο είναι αρκετά διασκεδαστικό, ακόμη και αν δεν πρόκειται να ανατρέψει την ιδέα εκείνων που σκέφτονται να παρατήσουν την υπηρεσία.

Αφού η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τόσο κοντά, η Yahoo εισήγαγε ένα μικρό εικονίδιο με καρδιά δίπλα στο κουμπί Σύνθεση. Πιέζοντας το, θα λάβετε ορισμένα εορταστικά μηνύματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yahoo Mail για αυτόματη δημιουργία μηνύματος σε τρεις κατηγορίες: ” Crazy in Love “, “Friendly in Love ” και “All Out of Love”.

Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, η Yahoo θα συνθέσει ένα e-mail για σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά ξεκαρδιστικά μηνύματα.

Ενώ τα μηνύματα αγάπης ξεκινούν με διάφορες φράσεις αγάπης, εκείνα που διαβιβάζονται στο πλαίσιο της κατηγορίας “Friendly in Love ” θα ξεκινήσουν με φράσεις όπως “Αγαπημένοι φίλε ” και “Στον γενναιόδωρο φίλο μου”.

Τα μηνύματα της κατηγορίας ” All out of Love είναι μάλλον «κρύα» και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως κοροϊδευτικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS