Αρχικήineti-TECH4u #41 – Φεβρουάριος ‘14

i-TECH4u #41 – Φεβρουάριος ‘14

i-TECH4u February-2014Το i-TECH4u αλλάζει σελίδα! Η θεματολογία που έχεις αγαπήσει, σε ολοκαίνουριο, σούπερ layout! Με σύγχρονο σχεδιασμό, ακόμα πιο πλούσια ύλη και νέες στήλες, το ανανεωμένο i-TECH4u κάνει πρεμιέρα με το τεύχος Φεβρουαρίου.

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το κεντρικό μας θέμα είναι αφιερωμένο στους «Έρωτες στα social media» και αφορά το dating μέσα από τα δημοφιλέστερα social networks του σήμερα. Σε ποια θα ήταν καλό να μη δοκιμάσεις την τύχη σου και τι θα πρέπει να προσέξεις για να μην την πατήσεις;

Δες επίσης τα σημαντικότερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην φετινή έκθεση CES και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ηλεκτρονική υπηρεσία e-bill info της ΔΕΗ. Παράλληλα, ο νέος μας διαγωνισμός σε συνεργασία με την D-Link σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από το μεσημέρι της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου ένα σούπερ σετ προϊόντων, αξίας €248.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί γεμάτο ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Αναλυτικά τα σημεία διανομής και καθημερινή ενημέρωση στο www.itech4u.gr.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS