ΑρχικήinetΗ Airfasttickets γίνεται το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο που δέχεται bitcoins

Η Airfasttickets γίνεται το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο που δέχεται bitcoins

bitcoin_1

Η AirFastTickets η εταιρία online τουρισμού, ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να δέχεται Bitcoins, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές σε συναλλαγές.

Το Bitcoin κυκλοφόρησε στην αγορά το 2009 και απέσπασε την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από γνωστές εταιρίες, οι οποίες δίνουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το.

Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic.

Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρία σε Ευρώπη και Η.Π.Α. που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.

[wdca_ad id=”73827″ ]

 

Η Airfasttickets ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ευρώπη και προσφάτως επέκτεινε τις υπηρεσίες της στις Η.Π.Α. Η παρουσία μας  τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. μας επιτρέπει  μια συνολικότερη αντίληψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν, σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές ενός ανθρώπου στη διάρκεια του ταξιδιού του μπορούν να απλοποιηθούν με την επιλογή πληρωμής μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου νομίσματος, του bitcoin”, αναφέρει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Νικόλαος Κοκλώνης. “Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης”.

Πολύ σύντομα οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας www.airfasttickets.gr αλλά και μέσω του iOS application της AirFastTickets.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS