ΑρχικήinetΗ πλατφόρμα δημοσιεύσεων του LinkedIn γίνεται διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες!

Η πλατφόρμα δημοσιεύσεων του LinkedIn γίνεται διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες!

Το LinkedIn διαθέτει μία ομάδα χρηστών με ονομασία Influencers, οι οποίοι στην ουσία είναι καθοδηγητές γνώμης και έχουν την ικανότητα να δημοσιεύουν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα δημοσιεύσεων του LinkedIn. Αυτές οι δημοσιεύσεις κατά μέσο όρο έχουν 31.000 views, 250 likes και 80 σχόλια. Για το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο, τα προηγούμενα νούμερα θεωρούνται υψηλά για engagement των χρηστών.

LinkedIn-Publishing-Tool-620x352εκινώντας αρχικά από 25.000 απλούς χρήστες, το LinkedIn διαθέτει σταδιακά την πλατφόρμα δημοσιεύσεων του σε όλους τους χρήστες. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από εβδομάδες έως και μήνες για να ολοκληρωθεί, αναλόγως με τις δοκιμές.

Οι χρήστες μέσω της πλατφόρμας δημοσιεύσεων θα μπορούν να δημιουργούν μεγάλες σε έκταση δημοσιεύσεις, οι οποίες θα συνδέονται με το προφίλ τους, θα μπορούν να αναγνωστούν από τους φίλους τους και θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν σε μεγαλύτερο κοινό.

Όσοι αποκτήσουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα δημοσιεύσεων του LinkedIn, θα δουν στο πλαίσιο δημοσίευσης τους ένα εικονίδιο μολυβιού, το οποίο θα ανοίγει νέο πλαίσιο για δημιουργία δημοσιεύσεων, όπως η συγκεκριμένη.

linkedin-influencers-229x480

Πηγή: socialmedialife.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS