ΑρχικήinetFacebook Scam: Χαρίζουμε 180 Xbox One

Facebook Scam: Χαρίζουμε 180 Xbox One

Υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια κονσόλα Xbox One, πόσο μάλλον να την βρουν δωρεάν. Σε αυτό το γεγονός έχουν επενδύσει οι απατεώνες όταν σκέφτηκαν να δημιουργήσουν, ένα διαγωνισμό στο Facebook που υπόσχεται κονσόλες Xbox One δωρεάν σε 180 «τυχερούς χρήστες».

«Έχουμε 180 Xbox One που δεν μπορούν να πωληθούν επειδή έχουν ανοιχτεί και έτσι τους δίνουμε δωρεάν σε μερικούς τυχερούς! Θέλετε να πάρετε ένα; Κάντε «Share» και «Like» στη σελίδας μας. Διαγωνισμός λήγει στις 4 Μαρτίου του 2014. Καλή τύχη. (Όσο περισσότερες φορές μοιράζεστε τη σελίδα μας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.)» αναφέρει η απάτη που εντοπίστηκε από Hoax Slayer.

We have 180 Xbox One which can’t be sold because they’re unsealed so we are giving them out for free to some lucky people!
Want To Get One? Just “Share” this photo and “Like” our page.
Competition ends on the 4th March 2014 , Good luck.
(the more times you share, the more chances you have.)

Βέβαια κανείς δεν πάρει κάποιο Xbox One. Η φωτογραφία που συνοδεύει τη δημοσίευση παρουσιάζει ένα σωρό από κονσόλες, αλλά δεν έχει να κάνει τίποτα με τον διαγωνισμό.

Οι απατεώνες ελπίζουν να ξεγελάσουν τους χρήστες για να συλλέξουν Likes για την σελίδα τους, καθώς με αυτόν τον τρόπο, αυξάνουν την αξία της σελίδας.

180-xbox-1-like-farming-scam

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS