Αρχικήinet«Τέλος εποχής» για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Facebook

«Τέλος εποχής» για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Facebook

2FCCBDE67A864E49DE8555862851BAFB

Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα δέχονται την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους στα emails που είχαν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους

«Τέλος εποχής» για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείο του Facebook (στη διεύθυνση @facebook.com), καθώς το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να την κλείσει, έπειτα από τρία χρόνια λειτουργίας.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Facebook οι χρήστες δέχονταν emails, SMS και ηλεκτρονικά μηνύματα από φίλους τους στο κοινωνικό δίκτυο. Πλέον όμως θα δέχονται την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους στα emails που είχαν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους.

[wdca_ad id=”73118″ ]

Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου ανακοίνωσε ότι το Facebook αποφάσισε να σταματήσει την υπηρεσία καθώς «η πλειονότητα των χρηστών δεν την χρησιμοποιούν».

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook αναμένεται να σταματήσει τη λειτουργία της επίσημα στις αρχές Μαρτίου, ωστόσο, το εγχείρημα είχε αρχίσει τον Νοέμβριο του 2010.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής διαδικτυακών μηνυμάτων WhatsApp έναντι του αστρονομικού ποσού των 16 δισ. ευρώ.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS