ΑρχικήinetΤο Skype 2.16 φτάνει στο Windows Phone με βελτιωμένη ασφάλεια

Το Skype 2.16 φτάνει στο Windows Phone με βελτιωμένη ασφάλεια

Skype-2-16-Arrives-on-Windows-Phone-with-Improved-Security

Τα καλά νέα για τους χρήστες του Skype που κατέχουν συσκευές Windows Phone κυκλοφόρησαν, καθώς πλέον μπορούν να προχωρήσουν σε μια σημαντική ενημερωμένη έκδοση που επιφέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Μετά την ανακοίνωση του περασμένου έτους, η ομάδα του Skype εισάγει τώρα εκτεταμένες δυνατότητες ασφαλείας για τους χρήστες των Windows Phone. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Skype επιβεβαίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι οι νέοι χρήστες που εγγράφηκαν στην υπηρεσία Skype.com θα εγγραφούν για λογαριασμό της Microsoft.

Ο λογαριασμός Microsoft θα εξασφαλίσει ότι οι νέοι χρήστες του Skype είναι πλήρως προστατευμένοι με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, περισσότερη ιδιωτικότητα και καλύτερες επιλογές ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν υλοποιηθεί για τους χρήστες των Windows Phone.

Δυστυχώς, μόνο όσοι κατέχουν συσκευές Windows Phone 8 θα επωφεληθούν από τις βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας που προσφέρονται από το Skype 2.16, η νέα έκδοση υπάρχει ήδη στο Windows Phone Store.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του Skype εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS