ΑρχικήinetΤο Google Hangouts στο iOS μοιάζει τώρα με το Messenger και το...

Το Google Hangouts στο iOS μοιάζει τώρα με το Messenger και το WhatsApp

google-logo2

Η Google κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Hangouts για iOS, η οποία  θα μοιάζει πολύ με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι οι περισσότεροι χρήστες.

Το νέο iOS app περιλαμβάνει καρτέλες στο κάτω μέρος της οθόνης με τις κατηγορίες, όπως το Hangouts, αγαπημένα και Επαφές, παρόμοια με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger και το WhatsApp.

Η νέα έκδοση του Hangouts περιλαμβάνει και άλλα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε παρόμοιες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως η δυνατότητα να στείλετε βίντεο, stickers, ή τη θέση σας σε μια συζήτηση. Προηγουμένως οι χρήστες είχαν μόνο τη δυνατότητα να στείλουν φωτογραφίες. ( Ωστόσο, το Hangouts ανέκαθεν υποστήριζε βίντεο-κλήσεις)

Η νέα εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί για το iPad και περιλαμβάνει δύο τμήματα, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνομιλήσετε στη μία πλευρά της οθόνης, ενώ βλέπετε παράλληλα τις επαφές σας ή τα υπάρχοντα Hangouts από την άλλη. Η παλαιά έκδοση του Hangouts για το iPad είχε μόνο μία οθόνη και δεν είχε καρτέλες στο κάτω μέρος.

messaging-comparison

Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας θέσης, ήταν ήδη διαθέσιμες για τους χρήστες Android, αν και η εμφάνιση και η αίσθηση των δύο εφαρμογών είναι σίγουρα διαφορετική.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το νέο iOS app στο App Store.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS