ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε ο Google Chrome 33 με καλύτερη ασφάλεια

Κυκλοφόρησε ο Google Chrome 33 με καλύτερη ασφάλεια

200px-Google_Chrome_icon_(2011).svg_

Η νέα έκδοση αποδεικνύεται αμφιλεγόμενη, καθώς η Google εντείνει τον έλεγχο για το πρόγραμμα περιήγησης, εξαιτίας του θυμού ορισμένων χρηστών.

Όσον αφορά τις νέες δυνατότητες, έκδοση 33 είναι μάλλον απογοητευτική – παρά το ντεμπούτο της στο κανάλι beta πριν από λίγες εβδομάδες, οι ειδοποιήσεις  Google Now έχουν ακόμη πολύ δρόμο, για τη διάθεσή τους στη σταθερή έκδοση. Στην πραγματικότητα, η έκδοση 33 είναι κάτι περισσότερο από μια επιδιόρθωση σφαλμάτων, με 28 επιδιορθώσεις ασφαλείας, ως μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή.

Οι ειδοποιήσεις Google Now βοηθούν τους χρήστες να λαμβάνουν υπενθυμίσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως ενημερώσεις για ταξίδια, ειδήσεις και τα τελευταία δελτία καιρού. Οι ειδοποιήσεις είχαν ήδη κυκλοφορήσει σς iOS και Android, και βρίσκονται στο «δρόμο» τους προς τα Windows, Mac και Chromebook, αν και αυτή τη στιγμή οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Google Chrome Beta για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία (type chrome://flags/#enable-google-now στο Address Bar και να το αλλάξουν σε Enabled). Αναζητήστε για ένα εικονίδιο σε σχήμα καμπάνας στην περιοχή ειδοποιήσεων ή στη γραμμή μενού της γραμμής εργασιών για να επιβεβαιώσετε ότι λειτουργεί το Google Now.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS