ΑρχικήsecurityΣκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας στην «αυλή» του Ντέιβιντ Κάμερον

Σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας στην «αυλή» του Ντέιβιντ Κάμερον

cameron

Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τη σύλληψή του τον περασμένο μήνα, καθώς στον υπολογιστή του στην Ντάουνινγκ Στριτ βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Πάτρικ Ροκ ήταν σύμβουλος του Κάμερον για πάνω από δύο δεκαετίες, και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν ο ένας από τους τρεις μόνο συμβούλους του Κάμερον που διέθεταν δικό τους γραφείο στην Ντάουνινγκ Στριτ. Επίσης, μεταξύ άλλων ο 62χρονος Ροκ ήταν εκ των υπευθύνων και για τη χάραξη πολιτικής της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα διαδικτυακά φίλτρα για την προστασία από εικόνες παιδικής κακοποίησης!

Σε ανακοίνωσή της, η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε τη σύλληψη του Ροκ, τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Φεβρουαρίου, ενώ εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε: «Υπάρχει μία έρευνα σε εξέλιξη, επομένως δε θα ήταν πρέπον να σχολιάσω περαιτέρω, αλλά ο πρωθυπουργός πιστεύει πως η κακοποίηση παιδιών είναι απεχθής και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτήν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται καταλλήλως με βάση το νόμο».

 

Πηγή: koutipandoras.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS