ΑρχικήsecurityHackers έκλεψαν Bitcoins αξίας 600.000 δολαρίων από το site Bitcoin Bank Flexcoin...

Hackers έκλεψαν Bitcoins αξίας 600.000 δολαρίων από το site Bitcoin Bank Flexcoin

Bitcoins-virtual-currency

Η ιστοσελίδα Bitcoin Bank “FlexCoin” έχει τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω παραβίασης από hackers, οι οποίοι έκλεψαν 896 bitcoins αξίας 600.320 δολαρίων.

Ο οργανισμός ισχυρίζεται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου, όταν οι hackers πραγματοποίησαν τη μεταφορά των ψηφιακών νομισμάτων σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις.

Σε δήλωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Καθώς η Flexcoin δεν έχει τους πόρους, συναλλαγματικές ή άλλον τρόπο επιστροφής των απολεσθέντων, κλείνουμε άμεσα.»

Τα bitcoins που είχαν αποθηκευτεί στην υπηρεσία cloud δεν επηρεάστηκαν από την παραβίαση αυτή, καθώς τα νομίσματα κρατήθηκαν εκτός σύνδεσης. Όσοι χρήστες είχαν αποθηκεύσει τα νομίσματά τους στην υπηρεσία cloud θα πρέπει να ενημερώσουν την Flexcoin για την επαλήθευση των στοιχείων τους.

Για τους υπόλοιπους, η εταιρεία επισήμανε έναν σύνδεσμο προς το TOS, όπου λέει: “Η Flexcoin Inc δεν είναι υπεύθυνη για την διασφάλιση κάθε bitcoin που αποθηκεύεται στο σύστημα Flexcoin. Έχετε συνάψει αυτή τη συμφωνία με την Flexcoin Α.Ε. Έχετε συμφωνήσει να ότι η Flexcoin Inc, ή οι φορείς της Flexcoin Inc ή οι μέτοχοι της Flexcoin Inc, δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια bitcoins.”

Τέλος, η εταιρεία αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις αρχές επιβολής του νόμου ώστε να βρουν την αιτία της παραβίασης της ασφάλειας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS