ΑρχικήinetΟ Ομπάμα ετοιμάζει τον Iron Man

Ο Ομπάμα ετοιμάζει τον Iron Man

Ο αμερικανός πρόεδρος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, επιβεβαίωσε σε ομιλία του για την καινοτομία και την τεχνολογία ότι το Πεντάγωνο ετοιμάζει τον Iron Man

article11007.w_l

Μπορεί να το είπε για πλάκα, αλλά μάλλον είχε μια ισχυρή δόση αλήθειας. Ο λόγος για τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος στην ομιλία του για τα «Ινστιτούτα Βιομηχανικής Καινοτομίας» είπε ότι «Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι φτιάχνουμε τον Iron Man. Θα εκτοξευτώ σε ένα λεπτό». Οι παρευρισκόμενοι και ο ίδιος ο πρόεδρος γέλασαν, αλλά το πράγμα είναι σοβαρό.

 Μπαράκ Ομπαμα: «Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι φτιάχνουμε τον Iron Man. Θα εκτοξευτώ σε ένα λεπτό»

Το αμερικανικό Πεντάγωνο είναι σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και εργαστηρίων τα οποία εργάζονται πυρετωδώς για να σχεδιάσουν και να «κτίσουν» τον…πραγματικό Iron Man. Σκοπός του Πενταγώνου είναι να ενισχύσει τις πιθανότητες επιβίωσης των μελών των ειδικών αποστολών. Η επιστημονική ονομασία του υπό εκκόλαψη Iron Man είναι “Tactical Assault Operator Suit” γνωστό και ως TALOS και στην ουσία είναι ένα ειδικό «κοστούμι» για τα μέλη των ειδικών δυνάμεων.

[wdca_ad id=”73401″ ]

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην ίδια ομιλία τόνισε ότι στόχος παραμένει οι ΗΠΑ να παραμείνουν στην αιχμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Αυτό, υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος, θα εξασφαλίσει τη δημιουργία νέων θέσεων καλής εργασίας για τον 21ο αιώνα. «Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε νέες δράσεις έτσι ώστε να γίνει η Αμερική μπροστάρης στη βιομηχανία και στην τεχνολογία».

Σύντομα, λοιπόν, ο Iron Man θα είναι ανάμεσά μας!

https://youtu.be/PTdEiDSrfNI

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS