ΑρχικήinetΑλλάζει και πάλι το Timeline του Facebook!

Αλλάζει και πάλι το Timeline του Facebook!

facebοοκ-logo_0_0_0_0

Το Facebook κάνει και πάλι έναν επανασχεδιασμό του Timeline των χρηστών, με τις αλλαγές να θυμίζουν το παλιό Timeline. Πισωγύρισμα ή πραγματοποίηση των επιθυμιών των χρηστών;

Ο στόχος του Facebook ήταν να ενοποιήσει το περιβάλλον του στους υπολογιστές με το περιβάλλον μέσω των εφαρμογών για smartphones και tablets, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό. Γι αυτό το λόγο, το Facebook προχωρά σε ανασχεδισμό του Timeline και οι αλλαγές ακολουθούν παρακάτω.

Το νέο design του Facebook είναι πιο λιτό και καθαρό σε σύγκριση με το τωρινό, η γραμματοσειρά για τους χρήστες Windows αλλάζει σε Arial και για τους χρήστες Mac σε Helvetica, κι αυτό για να φαίνονται πιο οικεία τα κείμενα σε όλους, εφόσον αυτές είναι οι προεπιλεγμένες γραμματοσειρές των συστημάτων.

Οι φωτογραφίες θα είναι τοποθετημένες μέσα σε ένα νοητό είδος κάρτας, όπως συμβαίνει και στα smartphones, αλλά αυτή θα είναι και η μόνο ομοιότητα.

Επίσης η στήλη με το μενού στα αριστερά έχει απλοποιηθεί και έχει αποκτήσει νέα εικονίδια, ενώ η μπάρα αναζήτησης για το Search Graph θα μεγαλώσει και θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Οι αλλαγές αναμένονται να γίνουν αυτόματα σε όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS