ΑρχικήsecurityΗ απίστευτη περιπέτεια μιας κοπέλας που έχασε το το iPhone που κρατούσε...

Η απίστευτη περιπέτεια μιας κοπέλας που έχασε το το iPhone που κρατούσε…

iphone_0412Πόσο μπορεί να κοστίζει η απώλεια ενός iPhone 5; Πάρα πολλά είναι η απάντηση, αν ρωτήσετε την άτυχη 27χρονη από τη Θεσσαλονική, που έπεσε «θύμα» επιτήδειου ταξιτζή. Η κοπέλα πήγε με ταξί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να υποδεχθεί το αγόρι της που έφτανε στην πόλη.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της επιστροφής της, στην διαδρομή Αεροδρόμιο Μακεδονία – Καλαμαριά, όταν η 27χρονη Μ.Δ. χρησιμοποίησε ταξί για την μετακίνησή της από την πιάτσα των αφίξεων εξωτερικού του αεροδρομίου.

Για κακή της τύχη, στη διαδρομή το πανάκριβο τηλέφωνο της έπεσε στο χαλάκι του ταξί, χωρίς η ίδια να το καταλάβει. Μόλις το αντιλήφθηκε άρχισε να καλεί όλες τις εταιρίες ταξί της Θεσσαλονίκης χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα και χωρίς να έχει δηλωθεί κάτι από κανέναν ιδιοκτήτη ή οδηγό. Ταυτόχρονα η νεαρή καλούσε στο κινητό σε όλη την διάρκεια της ημέρας και ενώ χτυπούσε δεν απαντούσε κανείς.

Αφού η νεαρή αντιλήφθηκε ότι ίσως ο οδηγός ήθελε να κρατήσει το κινητό τηλέφωνο, αξιοποίησε τις δυνατότητες λειτουργικού συστήματος που δίνει η Apple και δήλωσε απώλεια, ούτως ώστε το σύστημα, να μην αφήνει κάποιον να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο.

[wdca_ad id=”73088″ ]

Μόλις ο ταξιτζής κατάλαβε πως δεν μπορεί να αξιοποιήσει το κινητό δήλωσε την απώλεια και η κοπέλα ενημέρωθηκε με κλήση από την εταιρία Ραδιοταξί. Ο επιτήδιος ταξιτζής όμως και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Σε επικοινωνία του με την κοπέλα, ζητούσε λύτρα προκειμένου να της το δώσει πίσω, όπως η ίδια καταγγέλει στο prismanews.gr!

Απελπισμένη η κοπέλα ζήτησε από το αγόρι της να παρέμβει και το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο ταξιτζής κατέφθασε με το κινητό, ωστόσο παρέμενε ανένδοτος στο να το παραδώσει χωρίς χρηματικό αντίτιμο.
«Χωρίς λεφτά δε σας δίνω τίποτα, αυτό το κινητό κοστίζει 800 ευρώ. Δώστε μου κάτι για τον κόπο μου» ήταν οι φράσεις του ταξιτζή όπως δηλώνει στο prismanews.gr η Μ.Δ.

Μην μπορώντας να κάνουν κάτι διαφορετικό και έπειτα από πολλες διαπραγματεύσεις έδωσαν 50 ευρώ στον οδηγό του ταξί και έλαβε τέλος η απίστευτη ταλαιπωρία της κοπέλας.

 

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS