ΑρχικήinetΟι κατασκευαστές Wearable τεχνολογίας θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια

Οι κατασκευαστές Wearable τεχνολογίας θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια

11458183003_d3fd374fdd_o

Μπορούν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου να αλλάξουν τον τρόπο που ζεις την καθημερινή σου ζωή; Οι λεγόμενες Wearable συσκευές όπως τα έξυπνα ρολόγια, τα γυαλιά και οι οθόνες δραστηριοτήτων ήταν ένα μεγάλο θέμα συζήτησης στο South By Southwest Interactive αυτή την εβδομάδα – ειδικά για τις δυνατότητές τους στο μέλλον.

Φανταστείτε εάν, όταν ξυπνήσετε, τα φώτα στο δωμάτιό σας μπαίνουν σε λειτουργία και η καφετιέρα ξεκινά, δήλωσε ο Brian Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος της Loopd, μια εταιρεία Wearable συσκευών. Ή ένα δωμάτιο που προσαρμόζει το φωτισμό και τη μουσική αμέσως σύμφωνα με τη δική σας παρουσία.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή και η βασική ιδέα για αυτές τις συσκευές», είπε ο Friedman. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν ένα βραχιολάκι που μπορεί να πει εάν θα πρέπει να κοιμάσαι περισσότερο – ή αν είστε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης. Αυτό δεν είναι πολύ μακριά, λένε οι ειδικοί, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι συσκευές όπως βηματοδότες που μπορούν να ελέγξουν τον κτύπο της καρδιάς ενός ατόμου είναι ήδη σε χρήση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS