ΑρχικήsecurityΗ Microsoft δεν απαγορεύει τα Spam Apps στο κατάστημα Windows 8.1

Η Microsoft δεν απαγορεύει τα Spam Apps στο κατάστημα Windows 8.1

Microsoft-Keeps-Approving-Spam-Apps-in-Windows-8-1-Store

Η Microsoft έχει υποσχεθεί να δώσει λίγο περισσότερη προσοχή στις εφαρμογές που εγκρίνει για λήψη στα Windows 8.1, αλλά αποδεικνύεται ότι όλα τα άχρηστα πράγματα συνεχίζουν να υπάρχουν στο κατάστημά της, μέχρι και σήμερα.

Καθώς κάναμε μια αναζήτηση των εφαρμογών για τα Windows 8.1, εντοπίσαμε την “Download Skype Here,”, η οποία από τον τίτλο και μόνο φαίνεται πως θέλει να μας εξαπατήσει ώστε να κάνουμε κλικ στην εφαρμογή. Δεν υπάρχει καμία απολύτως λέξη στην επίσημη περιγραφή που θα μπορούσε να μας πείσει να κατεβάσουμε την εφαρμογή για την συσκευή μας που τρέχει Windows 8.1.

Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής:

«Το Skype είναι μια δωρεάν διαδικτυακή φωνητική υπηρεσία και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, επί του παρόντος αναπτύσσεται από τη Microsoft Skype Division.»

Και εδώ εμφανίζεται το κείμενο σε ένα στιγμιότυπο και η περιγραφή του (τα τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη έγιναν από τον προγραμματιστή):

«What is Skype? Do u no about this. This is one of screen shot from the app.»

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτού του είδους η εφαρμογή δεν θα πρέπει πλέον να είναι στο κατάστημα, οπότε αν η Microsoft θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους χρήστες να κατεβάσουν τις εφαρμογές που χρειάζονται και να εκτιμήσουν πραγματικά το περιβάλλον Metro, όλες αυτές οι ψεύτικες εφαρμογές θα πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατό.

Η θετική όψη είναι ότι, ο αριθμός των εφαρμογών στο κατάστημα συνεχίζει να αυξάνεται, οπότε αναμένουμε περισσότερες και υψηλής ποιότητας εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS