ΑρχικήinetΥποψήφια για την πρώτη θέση των Marie Claire Blog Awards, η Ελληνίδα...

Υποψήφια για την πρώτη θέση των Marie Claire Blog Awards, η Ελληνίδα Blogger Margaret Cruzemark!

margaret3

Η γνωστή στους κύκλους της μόδας fashion blogger Margaret Cruzemark, είναι υποψήφια στα Marie Claire Blog awards που διοργανώνει το γνωστό γυναικείο περιοδικό. Η Margaret με το ομωνυμο blog http://margaretcruzemark.blogspot.gr/ , έχει αναδειχτεί σταδιακα σε ενα απο τα πλέον γνωστά fashion icon και opinion makers στην Ελλάδα. Το αυθεντικό της στύλ σε συνδυασμό με την αναγνώριση που έχει αποκτήσει στο χώρο της μόδας την έχει κατατάξει στις πρώτες θεσεις των δημιουργών τάσεων μόδας μέσω Internet στην Ελλάδα.

Το περιοδικό Marie Claire αποφάσισε να επιλέξει,μεταξύ άλλων, την Margaret Cruzemark ως μια απο της  πλέον αντιπροσωπευτικές υποψηφίους για τα Blog awards που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά.

margaret1

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Margaret ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή της με τo fashion blogging το 2010, ορμώμενη από την διάθεσή της να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτά που έβλεπε καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας. Το Blogging είναι για την Margaret το αγχολυτικό της, που την βοηθάει να κρατά τις ισορροπίες της.

Σταδιακά μέσω της δύναμης των Social media και του διαδικτύου, απέκτησε ενα ισχυρό κοινό που την ακολουθεί σε όλα της τα βήματα. Επιπλέον ισχυροί Ελληνικοί επιχειρηματικοί Όμιλοι απο τον χώρο της μόδας, παρακολουθούν τo Blog της Margaret Cruzemark καθημερινά ενημερωνόμενοι για τις τάσεις που προβάλει, ενώ δεν λείπουν και  οι συνεντεύξεις στον εβδομαδιαίο τύπο και τα περιοδικά.

margaret2

Το SecNews στηρίζει, κατά την πάγια τακτική του, όλες τις νέες προσπάθειες δραστηριοποίησης στο Internet προβάλοντας αυτές στο ευρύ κοινό. Γνωρίζοντας όμως προσωπικά την Margaret Cruzemark, αξίζει να σημειώσουμε οτι δεν πρόκειται ΜΟΝΟ για μια εξαίρετικη γνώστρια του αντικειμένου της μόδας αλλά και μια διακριτή περίπτωση ήθους και  προσωπικότητας!

Ευχόμαστε στην φίλη μας Fashion blogger Margaret Cruzemark κάθε επιτυχία! Σύντομα και με ΟΣΚΑΡ!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS