ΑρχικήinetTo Google Chromecast τώρα και στην Ευρώπη

To Google Chromecast τώρα και στην Ευρώπη

Google_Chromecast_35823617_06_1_610x436

Η συσκευή διατίθεται πλέον προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Chromecast στην Ευρώπη, οχτώ μήνες μετά το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συσκευή κοστίζει μόλις 30 λίρες (50€) στο Ηνωμένο Βασίλειο και 35€ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, από τις οποίες διατίθεται. Το gadget είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με παρόμοιες συσκευές που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, όπως το Apple TV και το Roku Streaming Stick.

H συσκευή συνδέεται με την τηλεόραση μέσω HDMI και επιτρέπει την αναμετάδοση multimedia περιεχομένου σχεδόν από οποιαδήποτε “έξυπνη” συσκευή ή υπολογιστή.

Στην περίπτωση των tablet και των smartphone, το gadget δουλεύει με εφαρμογές που υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία, όπως Neflix και YouTube, καθώς και με τις υπηρεσίες Google Play Movies & TV και Google Play Music, ενώ σταδιακά εμπλουτίζεται η λίστα με επιπλέον εφαρμογές.

Για τις υπηρεσίες που υποστηρίζονται εγγενώς (native support), το Chromecast μπορεί να αναμεταδόσει το περιεχόμενο απευθείας από το cloud, χωρίς να απαιτείται κάποιος φορητός υπολογιστής ή τάμπλετ για την αναμετάδοση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS