ΑρχικήinetΑπενεργοποιήστε τη σύνδεση προς το λογαριασμό του Microsoft Office 2013

Απενεργοποιήστε τη σύνδεση προς το λογαριασμό του Microsoft Office 2013

microsoft-office-365-thumb-largeΤο Microsoft Office 2013 συνεργάζεται στενά με τις υπηρεσίες της Microsoft και αν χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό Microsoft για τα Windows 8/8.1, τότε το Office 2013 συνδέεται αυτόματα στο λογαριασμό σας χωρίς να σας ρωτήσει. Μόλις το Office 365 συνδεθεί, ενεργοποιούνται και οι δυνατότητες του cloud.

office-signin

Εάν δεν θέλετε την ένταξη των υπηρεσιών cloud στο Office 2013, ίσως να θέλετε να ξέρετε πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση που εκτελεί. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το πώς να το απενεργοποιήσετε με ένα απλό “πείραγμα” στην registry.

1. Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου (πατήστε τα πλήκτρα Win + R και μετά γράψτε στο νέο παράθυρο την λέξη regedit)

2. Πλοηγηθείτε στο ακόλουθο κλειδί:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\SignIn

3. Δημιουργήστε μία νέα τιμή  DWORD με το όνομα SignInOptions και ορίστε την τιμή της σε 3. Αυτό θα απενεργοποιήσει πλήρως το χαρακτηριστικό παράθυρο εγγραφής στο Office 2013.Οι άλλες πιθανές αξίες του SignInOptions είναι οι ακόλουθες:

Αξία Αποτέλεσμα
0 Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Office με τη χρήση του λογαριασμού της Microsoft ή του Domain Account/Organization ID.
1 Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας μόνο τον λογαριασμό της Microsoft.
2 Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας μόνο Organization ID.
3 Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν σε οποιονδήποτε λογαριασμό Cloud.

4. Κάντε μια επανεκκίνηση στις εφαρμογές του Office.

Δεν ήταν και τόσο δύσκολο ε;. Αν έιστε από αυτούς που έχετε την διάθεση να “πειράζετε” πράγματα στον υπολογιστή είτε για να βελτιώσετε κάποια υπηρεσία, είτε για την ασφάλεια σας, ή είτε γιατί δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, μείνετε συντονισμένοι με το iGuRu.gr για περισσότερα Tips n Tricks.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS