ΑρχικήsecurityΚυκλοφόρησε το RoboForm Password Manager για Windows 8.1 – Δωρεάν λήψη

Κυκλοφόρησε το RoboForm Password Manager για Windows 8.1 – Δωρεάν λήψη

RoboForm-Password-Manager-Launches-on-Windows-8-1-Free-Download

Το RoboForm, ο διάσημος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που σας βοηθά να συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας με ένα μόνο κλικ, είναι πλέον διαθέσιμο για τα Windows 8.1 Metro.

Μια τέτοια εφαρμογή είναι πολύ πρακτική δεδομένου ότι είναι εφιάλτης να γράψεις τα στοιχεία σύνδεσης σε μια οθόνη αφής, αλλά το RoboForm υπόσχεται να κρατήσει όλα σας τα στοιχεία κρυπτογραφημένα, έτσι ώστε να μην μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση κανείς χωρίς άδεια.

Το RoboForm για τα Windows 8.1 παρέχει πρόσβαση με ένα κλικ στους λογαριασμούς σας, με τη χρήση του ενσωματωμένου Browser RoboForm, ενώ ταυτόχρονα παρέχει και υποστήριξη σύνδεσης πολλαπλών σταδίων.

Την ίδια στιγμή, μπορείτε να βλέπετε τις συνδέσεις, τους σελιδοδείκτες, ταυτότητες, τις επαφές και τις αποθηκευμένες σημειώσεις, ενώ οι αποκλειστικές επιλογές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες σας με απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή θα είναι μια χρήσιμη εφαρμογή η οποία θα σας «λύσει τα χέρια».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS