ΑρχικήinetΈρχεται το Microsoft Office για συσκευές iPad

Έρχεται το Microsoft Office για συσκευές iPad

Η Microsoft φέρεται ότι θα παρουσιάσει το Office για συσκευές iPad σήμερα σε μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με την Mary Jo Foley του ZDNet. Επιπλέον, η εταιρεία επίσης αναμένεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο ενός νέου Enterprise Mobility Suite για τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες της.

A Microsoft Office logo is shown on display at a Microsoft retail store in San Diego

Ο νέος CEO της Microsoft Satya Nadella αναμένεται να παρουσιάσει τη φημολογούμενη σουίτα Microsoft Office για συσκευές iPad σήμερα 27 Μαρτίου. Όσον αφορά την άλλη “σουίτα” της Microsoft που ακούει στο όνομα Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) και φημολογείται ότι θα εμφανιστεί την ίδια ημερομηνία με το Office είναι όπως προαναφέραμε για τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες που θέλουν να διαχειρίζονται κεντρικά τις συσκευές iPads, iPhones, και Android, μέσω Windows, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές.

Το Office φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει το Word, το Excel, το PowerPoint και το OneNote. Πιθανότατα θα απαιτείται συνδρομή στο Microsoft Office 365 το λογισμικό της εταιρείας που βρίσκεται στο cloud. Μόλις πριν από 10 ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το OneNote για Mac για πρώτη φορά και μάλιστα το διαθέτει δωρεάν για Windows και Mac χρήστες.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS