ΑρχικήinetTime to move app: 1ο pitching event της χρονιάς από το ThinkBiz

Time to move app: 1ο pitching event της χρονιάς από το ThinkBiz

thinkbiz-pitching-event

Ας πούμε ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη μετακίνηση στην πόλη. Περνάς ώωωωρες στη στάση του λεωφορείου περιμένοντάς το, ξοδεύεις άπειρο χρόνο πηγαίνοντας απ’ τη μία άκρη της πόλης στην άλλη και το κακό είναι ότι δεν είσαι μόνος: σε όλους μας έχει συμβεί, σε όλους μας συμβαίνει. Ε, λοιπόν αυτό αλλάζει ή τουλάχιστον αυτό φιλοδοξούν να κάνουν κάποιοι. Ποιοι; Διάβασε παρακάτω…

Την Τρίτη 1η Απριλίου, το ThinkBiz διοργανώνει το 1ο pitching event του για φέτος με τίτλο Time to move app. Εκεί, δύο startups θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους και συγκεκριμένα:

  • Το Cherrypick θα μας πει πώς τα παιδιά μας μπορούν να μεταφερθούν ασφαλώς και εγκαίρως από και προς τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.
  • Το Busood φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα του… περίμενε των λεωφορείων, πληροφορώντας μας για την ακριβή τοποθεσία καθώς επίσης και την πληρότητά τους.

Για τα δύο αυτά startups λοιπόν θα ενημερωθείς την 1η Απριλίου (και όχι, δεν είναι ψέμα) στις 18:00-20:00 στον χώρο του The Cube (Κλεισόβης 8, κέντρο). Η προσέλευση μπορεί να είναι δωρεάν, ωστόσο υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων γι’ αυτό κάνε την κράτησή σου έγκαιρα από εδώ.

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS