ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Skype 6.15 για Μac

Κυκλοφόρησε το Skype 6.15 για Μac

Microsoft-Officially-Releases-Skype-6-15-for-Mac-OS-X

H Μicrosoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Skype 6.15 για Μac, μια πολυαναμενόμενη αναβάθμιση για χρήστες που αντιμετώπιζαν προβλήματα με το video chat και τον ΙΜ Client.

Η ενημερωμένη έκδοση φέρει σημαντικές επιδιορθώσεις σφαλμάτων και εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και τη σταθερότητα.

“Περισταστιακά, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπιζαν κρασαρίσματα κατά την έναρξη ή τη λήξη της λειτουργίας της εφαρμογής. Χάρη στη πολύτιμη βοήθεια από τους χρήστες του Forum μας, καταφέραμε να προσδιορίσουμε τις αιτίες αυτών των δυσλειτουργιών, επιδιορθώνοντας δύο από αυτές στην τρέχουσα έκδοση”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

“Mε την κυκλοφορία της έκδοσης 6.14 του  Skype για Mac αντιμετωπίσαμε δύο γνωστά ζητήματα: τα κινούμενα emoticons που χρησιμοποιούσαν μεγάλο μέρος της CPU , και τα κρασαρίσματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες MacBook Pros κατά την κοινή χρήση οθόνης (screen-sharing). To ζήτημα με τα κινούμενα emoticons εχει επιλυθεί, ενώ οι χρήστες MacBook Pros θα πρέπει να ενημερώσουν στην έκδοση Mac OS X 10.9.2, για την αντιμετώπιση της δυσλειτουργίας με την κοινή χρήση οθόνης.”

Mπορείτε να κατεβάσετε το Skype 6.15 για Μac OS X από εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS