ΑρχικήinetΌταν οι εταιρίες τεχνολογίας κάνουν πρωταπριλιάτικες φάρσες

Όταν οι εταιρίες τεχνολογίας κάνουν πρωταπριλιάτικες φάρσες

google_prank_630_355

Δείτε μερικές από τις καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες που έκαναν οι εταιρίες τεχνολογίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλές εταιρίες τεχνολογίας όπως η Google, ετοιμάζουν πρωταπριλιάτικες φάρσες παρουσιάζοντάς τες ως ανακοινώσεις τους.
Πολλές από αυτές μάλιστα είναι πολύ καλά δουλεμένες που δεν είναι λίγοι αυτοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για αληθινή ανακοίνωση.
Ξεκινάμε:
Η πρώτη και καλύτερη φάρσα που είδαμε ήταν η ανακοίνωση της Google  για την νέα υπηρεσία που προκαλεί τους χρήστες να βρουν πόκεμον μέσα από τους χάρτες της.
https://youtu.be/4YMD6xELI_k
Μία ακόμα “ωραία” ανακοίνωση έκανε η Αυστραλιανή εταιρία iiNet η οποία ανακοίνωσε το Pet-fi το οποίο πρόκειται για το πρώτο ασύρματο δίκτυο μέσω των κατοικίδιων.
images.watchit.gr

Με τα κατοικίδια όμως όπως φαίνεται ασχολήθηκε και η εταιρία Optus η οποία όπως μπορείτε να δείτε και στο ειδικό διαφημιστικό βίντεο που δημοσίευσε, δημιούργησε μία συσκευή αποστολής μηνυμάτων ειδικά για σκύλους.
https://youtu.be/flf2KSLqVTg
Τέλος εκμεταλλευόμενη την μόδα, μία εταιρία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ιπτάμενου ρομπότ που αναλαμβάνει το ρόλο προσωπικού φωτογράφου για να μην χρειάζεται ο χρήστης να σπαταλάει χρόνο τραβώντας selfies φωτογραφίες.
https://youtu.be/ZaR4X2iJo6M
Πηγή: newsit.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS