ΑρχικήinetΤι είναι το Facebook Privacy Dinosaur;

Τι είναι το Facebook Privacy Dinosaur;

facebook-privacy-dinosaur

Αν έχετε δημοσιεύσει στο Facebook πρόσφατα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα νέο γραφικό με μια προϊστορική νότα: ο δεινόσαυρος της ιδιωτικής ζωής (the privacy dinosaur) .

Η εταιρεία δοκιμάζει μια pop -up υπενθύμιση που ενθαρρύνει τους χρήστες να δώσουν προσοχή σε ποιους μοιράζονται τα νέα τους και ο δεινόσαυρος της ιδιωτικής ζωής – ένα μπλε δεινοσαυράκι καρτούν που χειρίζεται ένα laptop – συνοδεύει το μήνυμα.

Το Facebook δοκιμάζει την υπενθύμιση τις τελευταίες εβδομάδες και ο δεινόσαυρος ήταν ένα διασκεδαστικό, αν και ανεξήγητο, μέρος της δοκιμής.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον δεινόσαυρο ή τη δημιουργία του, αλλά παρείχε μια δήλωση σχετικά με τη νέα υπενθύμιση: “Δοκιμάζουμε συχνά νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους χρήστες να εξασφαλίσουν ότι μοιράζονται πράγματα με αυτούς που θέλουν στο Facebook.”FB-Privacy-Dinosaur

Οι χρήστες του Facebook μπορούν να καθορίσουν την ομάδα με την οποία θέλουν να μοιραστούν τις θέσεις τους και το pop -up τους ζητά να επιβεβαιώσουν ότι τα μοιράζονται με την προβλεπόμενη ομάδα.

Εάν αυτό δεν σας φαίνεται ως μια τυπική κίνηση του Facebook, δεν είστε μόνοι. Ο συντάκτης τεχνολογίας στο Slate πιστεύει ότι είναι ένα σημάδι, για την εταιρεία ότι κατανοεί πραγματικά τη σημασία της εμπιστοσύνης των χρηστών. Ακόμη και η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναγνώρισε τη στρατηγική μέσω του Twitter:

2

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS