ΑρχικήinetΓνωρίστε το καλώδιο USB νέας γενιάς που θα μπορούσε να ξεπεράσει όλα...

Γνωρίστε το καλώδιο USB νέας γενιάς που θα μπορούσε να ξεπεράσει όλα τα άλλα

Screen Shot 2014-04-03 at 7.56.48 AM

Το επερχόμενο σχέδιο καλωδίου USB είναι αναστρέψιμο, δεν έχει κανένα πρόβλημα επάνω, δεξιά, αριστερά και θα κάνει κλικ όταν το συνδέσετε. Να αναμένετε την κυκλοφορία του στην  αγορά το συντομότερο αυτό το έτος.

Το νέο σχέδιο, που ονομάζεται USB Type – C, έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τη σημερινή πληθώρα των καλωδίων και να καθορίσει μια σειρά από αδυναμίες τους. Οι  υποδοχές USB του Type- C θα είναι αρκετά μικρές για κινητά τηλέφωνα, το καλώδιο θα είναι αναστρέψιμο end-to -end, έτσι δεν έχει σημασία ποια άκρη θα συνδέετε στον υπολογιστή σας και ποια στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας.

Η εταιρεία Forum που σχεδιάζει USB, επιβλέπει τις προδιαγραφές Universal Serial Bus και ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα νέο καλώδιο USB, τον Δεκέμβριο, αλλά δεν έχει καταλήξει στην ακριβή φυσική σχεδίαση του. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο συνέδριο της Intel Developer Forum στο Shenzhen, στην Κίνα. ” Το νέο καλώδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2014. Μπορεί να δούμε προϊόντα με το νέο καλώδιο μέχρι το τέλος του έτους”.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS